Party@home

Sieradenparty of Workshop @home

Voor “relaxed shopping” of een workshop "sieraad maken" kan je Sazou Jewels & Lifestyle boeken voor een party@home!

Voor een workshop@home neem contact op voor de mogelijkheden. De workshops worden ook voor kinderen gegeven vanaf 6 jaar. (minimaal 6 kinderen). Super leuk ook voor een verjaardag!

Bij een sieradenparty@home komt een van ons naar jou en je vriendinnen, buurvrouwen, collega’s enz. toe! 

Wij nemen een deel van onze uitgebreide collectie sieraden, horloges en eventueel modeaccessoires mee. Als gastvrouw mag jij natuurlijk mee beslissen wat wij meenemen naar jou party.

Als jij voor een drankje en hapje en minimaal 8 vriendinnen zorgt, zorgen wij voor de rest zodat jullie op een relaxte manier kunnen shoppen en tegelijk weer even kunnen bijkletsen. Als gastvrouw mag jij als dank voor je gastvrijheid een cadeau (of korting) uitzoeken t.w.v. 15% van de omzet. Of je ontvangt een cadeaubon zodat je hier later mee kan shoppen in onze webshop. Ook ontvang je nog een presentje omdat je bij ons een sieradenparty@home hebt geboekt.

Ongeveer 3 kwartier voor aanvang zijn wij aanwezig om de sieraden en accessoires uit te stallen. (Wij hebben hiervoor nodig een grote eettafel (minimaal 180 breed) of wanneer nodig nemen wij onze eigen tafel mee.

Als je vriendinnen er allemaal zijn dan gaan we beginnen. Wij vertellen iets over de sieraden die we bij ons hebben en daarna kunnen jullie naar hartelust shoppen.
Je past kijkt met en naar elkaar en werpt een blik in de spiegel zodat jij en je gasten het zeker weten. "Dit is het sieraad"

Zien jullie wat moois!! Dan kan dit na betaling direct worden meegenomen. (pinnen of overboeken via betaal app is ook mogelijk)

Heeft iemand anders datgene gekocht wat jij (of je gasten) ook zo graag wil hebben. Geen probleem! Wanneer in onze webshop voorradig reken je het sieraad af en deze wordt de volgende ochtend per post en zonder verzendkosten aan je toegezonden. Hebben wij het niet op voorraad dan gaan wij kijken of we dit voor je kunnen nabestellen.

Heb jij zin om een sieradenparty@home te houden? Heb je nog vragen?
Neem dan vrijblijvend contact op via whatsapp 06 467 25 441 of via [email protected].

  • I.v.m. het behoud van onze sieraden/accessoires werken wij het liefst in een rookvrije ruimte en moet er voldoende licht zijn.
  • Bij thuisparty’s in een flat dient een lift aanwezig te zijn. Tenzij het op 1 hoog is.
  • Bij een slechte internet ontvangst hebben wij wifi nodig voor de pin en onze online shop
  • Sieradenparty@home werkt binnen een straal van ong. 15 km van Dordrecht.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »