About Sazou Jewels and Lifestyle

Sazou Jewels & Lifestyle. "It's not Only About Brand. It's About Style".

Online Sieraden, Accessoires en Lifestyle producten. De webshop is gevestigd in Dordrecht, Zuid Holland. In de webshop vind je een variatie aan Sieraden en Accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen.

Sieraden en accessoires van diverse leuke en betaalbare merken. Lifestyle artikelen voor jezelf of om cadeau te doen.

Wij ontwerpen en verkopen ook onze eigen sieraden en lifestyle producten die in eigen atelier vervaardigd worden. Deze producten kunnen eventueel aangepast worden naar jou wensen.

Regelmatig staat Sazou Jewels & Lifestyle op evenementen met een deel van de producten. Like ons op facebook of instagram en blijf op de hoogte van onze agenda!

Heb je een kinderfeestje? Wij geven workshops sieraden maken voor kinderen!
Ook kan je bij ons terecht voor een sieraden party aan huis! Gezellig shoppen met je vriendinnen in eigen omgeving. Zie onze webshop voor meer info of neem contact met ons op via e-mail of whats-app.

Sazou Jewels & Lifestyle wil jou inspireren en je leven kleuren met sieraden, accessoires en lifestyle producten.

Sieraden, horloges, zonnebrillen, tassen en meer, online via sazou.nl. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met leuke trendy sieraden en merken voor vrouwen maar ook voor mannen en kinderen.

De mooie ringen van Ohlala Twist. Bij iedere outfit een andere Twist. Armbanden voor zowel de vrouw als de man van onder andere New Bling, Coco88, B&L en de collectie sieraden van Sazou Jewels.

En speciaal voor alle mooie vrouwen met een maatje meer "De Curvy Women" verkopen wij onder andere het label Constansa en Sweet7 Plus Size en Sazou's eigen collectie. Een mooi assortiment, welke is gemaakt met smaak en passie. 

Een assortiment in elke prijsklasse!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »