Aanvullende (garantie) voorwaarden

Kindersieraden en sieraden in het algemeen.
Let op! Sieraden zijn geen speelgoed! Het bestaat vaak uit kralen en andere kleine onderdelen. 
Hou daarom altijd toezicht bij kleine kinderen bij het dragen hiervan. Sazou Jewels is niet aansprakelijk bij verkeerd gebruik.

Plated sieraden
Sieraden met een Rosé, Goud, of ander kleurig laagje die wij verkopen zijn van edelstaal (RVS, Stainless Steel), metaal en/of nikkelvrij. 
Metalen sieraden (ook met een rose of goud laagje zijn onderhevig aan verkleuring. Bij juist gebruik heb je langer plezier van je sieraden. 

Edelstaal sieraden oftewel RVS verkleurd niet. Echter edelstaal/rvs sieraden welke een rosé, goud, choco of zwart laagje hebben kunnen gevoelig en onderhevig zijn aan verkleuring bij bijvoorbeeld de volgende situaties:

  • Hoge zuurgraad van de huid. Deze is bij iedereen anders.
  • Water, parfum, zweet, schoonmaakmiddelen,  sauna, make-up, haarlak, zeep, lotion enz
  • Contact met harde elementen/voorwerpen.

Wij adviseren dan ook je sieraden af te doen tijdens het zwemmen, sporten, schoonmaak enz.
Deze stoffen beschadigen de metalen en beperken de levensduur van de sieraden van metaal en die met een gekleurd toplaagje. 

Doe de sieraden pas om/aan nadat je bijvoorbeeld make-up, parfum of haarlak hebt aangebracht.
Vermijd ook contact met harde voorwerpen. Deze kunnen o.a. deukjes en krassen en dergelijke veroorzaken.

Poets de sieraden regelmatig op met een zachte doek voor het behoud van de (glanzende) afwerking en bewaar ze wanneer je ze niet draagt los van elkaar in de verpakking. Leg ze niet in een sieradenbadje.

Op verkleuring van sieraden geven wij geen garantie. 

Garanatie bepalingen van OHLALA RINGEN / CHARMIN*S / CHARMIN*S By KIDS
Geen garantie op verkleuringen van ringen met een rose, goud, choco of zwart laagje
Geen garantie op verlies van de stenen of het draai ringetje. 

Op de OHLALA / CHARMINS en CHARMINS by KIDZ sieraden is een jaar fabrieksgarantie van toepassing met betrekking tot overige gebreken mits de sieraden juist behandeld zijn. Dit uitsluitende tegen de originele aankoopbon.


Oorbellen en Piercings kunnen uit hygiënisch oogpunt (zie artikel 10 paragraaf 5 van de Algemene Voorwaarden) niet geruild of terug gestuurd worden. Onze producten worden voor verzending altijd gecontroleerd en correct verpakt verzonden.

Horloges

Gebruikerstips:
• Bij horloges: voorkom hevige schokken, contact met chemische producten en magnetische invloeden.
• Zorg er bij een horloge altijd voor dat de schroef gesloten blijft. Door het horloge te openen vervalt je recht op garantie als gevolg van stof en vocht.

Garantie Horloges:
Op het uurwerk is standaard wettelijke garantie van toepassing.
Buiten de garantie vallen o.a. de band, het glas, de batterij en de kroon (knop waarmee je de tijd instelt) en verkleuring.

Armbanden
Elastische armbanden worden vooraf aan de verzending door ons gecontroleerd. Op breuk van de elastische armbanden zit geen garantie. 

Op Maat gemaakt in ons eigen atelier of speciaal voor u besteld.
Op maat gemaakte sieraden, sieraden of producten van Sazou Jewels welke in ons atelier vervaardigd worden, of sieraden die speciaal voor jou besteld zijn kunnen niet retour gezonden of geruild worden. 

Aangekochte producten tijdens evenementen of contant verkoop.
Bij aankopen tijdens evenementen en contante aankopen welke niet via de webshop plaats vinden ontvangt je op verzoek ten alle tijden een aankoopbon (contantbon). Op deze bon staat o.a.: welke producten je hebt aangeschaft, het artikelnummer, de prijs, de aankoop datum, je betaalwijze (pin of contant) en wanneer van toepassing om om welk evenement het gaat. Wanneer je een beroep doet op de garantie of een klacht hebt, dien je ten alle tijden deze bon te overleggen. Wij kunnen zonder deze bon je klacht helaas niet in behandeling nemen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »