Betaalmethoden

Bij het afrekenen van uw winkelwagen heeft u de keuze uit onderstaande betalingsmogelijkheden:


 
Wij maken gebruik van Mollie Payments


Ideal betalingen
Ideal betaling is de meest voorkomende betalingsmethode waar je veilig betaald via je eigen vertrouwde bankomgeving.

Creditcard
Wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode.

Contante of Pin betaling
Kan uitsluitend wanneer de bestelling wordt afgehaald. Of op evenementen.
Afhalen van je bestelling kan uitsluitend wanneer voorgaande aan de aankoop contact is geweest met Sazou Jewels en hiervoor een afspraak is gemaakt.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking dient de betaling binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn. Zodra de betaling binnen is wordt de bestellingen aan je toegezonden.


VOOR ONZE BELGISCHE SCHOPPERS

Bancontact
De meest gebruikte betaalmethode van België.

KBC/CBC Payment Button
Eenvoudig en veilig via de KBC/CBC bank betalen

Belfius Pay Button
Via de Belfius Pay Button kunnen onze Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.

ING Home’Pay
Via ING Home Pay kunnen onze Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

VOOR O.A. ONZE  DUITSE SHOPPERS

GiroPay
Online betaalmethode voor onze Duitse klanten

Sofort Banking- VERVALLEN
Deze betaalmethode is niet meer mogelijk via onze webshop.


ACHTERAF BETALEN

Betaling via Billink Achteraf Betalen
Voor deze betaalmethode wordt €2,00 in rekening gebracht. Dit omdat o.a. verzending voor Achteraf betalen via Billink altijd aangetekend met legitimatie en handtekening voor ontvangst geschied en er kosten aan Billink zijn. Bij retour zal deze € 2,00 niet gecrediteerd worden.

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die Sazou Jewels in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:

a. risicoanalyses
b. de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden”

“Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). 
Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een contractuele rente van 0,75% per maand (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.
Betaald via Mollie?

Staat Mollie of Stg Mollie Payments op je rekeningafschrift?

Of heb je betaald via een van de andere betaalmethodes? Dan kun je hier meer informatie vinden over de betaling. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derde partijen. Zij zorgen vervolgens dat wij het bedrag ontvangten

Wil je meer weten over de betaling die je hebt gedaan via Mollie of Stg Mollie Payments? Dan kun je gebruikmaken van de zoekfunctie op deze pagina om de contactgegevens op te zoeken van waar de betaling naartoe is gegaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »