Betaalmethoden

Bij het afrekenen van uw winkelwagen heeft u de keuze uit onderstaande betalingsmogelijkheden:

Wij maken o.a. gebruik van Mollie Payments


Ideal betalingen (+Euro 0,00)
Ideal betaling is de meest voorkomende betalingsmethode waar je veilig betaald via je eigen vertrouwde bankomgeving.

Contante of Pin betaling
Kan uitsluitend wanneer de bestelling wordt afgehaald. Of op evenementen.
Afhalen van je bestelling kan uitsluitend wanneer voorgaande aan de aankoop contact is geweest met Sazou Jewels en hiervoor een afspraak is gemaakt.

Overboeking / bankoverschrijving) via Mollie (+ Euro 0,50)
Wanneer je kiest voor overboeking dient de betaling binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn. Zodra de betaling binnen is wordt de bestellingen aan je toegezonden.

 

VVV Cadeaukaart (+ Euro 0,30) - Binnenkort beschikbaar 
Wij accepteren VVV Cadeaukaarten


VOOR ONZE BELGISCHE SCHOPPERS

Bancontact (+ Euro 0,50)
De meest gebruikte betaalmethode van België.

KBC/CBC Payment Button (+ Euro 0,50)
Eenvoudig en veilig via de KBC/CBC bank betalen

Belfius Pay Button (+ Euro 0,50)
Via de Belfius Pay Button kunnen onze Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.

ING Home’Pay
Via ING Home Pay kunnen onze Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

VOOR O.A. ONZE  DUITSE SHOPPERS

GiroPay (+ Euro 0,50)
Online betaalmethode voor onze Duitse klanten


ACHTERAF BETALEN 

Verzending voor Achteraf betalen via KLARNA OF BILLINK gaat aangetekend met legitimatie en handtekening voor ontvangst. Bij retour worden deze extra kosten niet gecrediteerd worden.

Achteraf betalen via Klarna (+ Extra kostenpercentage van 2,9 %)

Klarna voert voor www.sazou.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Met deze betaalmethode kun je betalen na ontvangst van je bestelling. De extra kosten voor achteraf betalen met Klarna bedragen 2,9%. Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via Klarna Achteraf betalen kan doen.

Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in Klarna’s privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met Klarna toch niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling altijd betalen met een andere betaalmethode. Meer vragen over Achteraf betalen via Klarna? Neem contact op met Klarna.

 Achteraf Betalen via Billink (+ Euro 2,00)

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die Sazou Jewels in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:

a. risicoanalyses
b. de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden”

“Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). 
Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een contractuele rente van 0,75% per maand (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.Betaald via Mollie?

Staat Mollie of Stg Mollie Payments op je rekeningafschrift?

Of heb je betaald via een van de andere betaalmethodes? Dan kun je hier meer informatie vinden over de betaling. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derde partijen. Zij zorgen vervolgens dat wij het bedrag ontvangten

Wil je meer weten over de betaling die je hebt gedaan via Mollie of Stg Mollie Payments? Dan kun je gebruikmaken van de zoekfunctie op deze pagina om de contactgegevens op te zoeken van waar de betaling naartoe is gegaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »