Gina Nina

GinaNina is een nieuw en jong Nederlands sieradenmerk met een originele mediterrane uitstraling en een uniek eigen design. De leren bedels zijn van eigen ontwerp en verwerkt in veel van de sieraden.

ITALIAANS DESIGNER LEER: In de armbanden is uniek leer in prachtige designs verwerk dat afkomstig is uit recente mode-collecties.

LIMITED EDITION: Het gebruikte leer is per design in beperkte oplage beschikbaar. De sieraden blijven daardoor uniek omdat er altijd maar n beperkte oplage gemaakt wordt.

MADE IN HOLLAND: GinaNina sieraden worden in Nederland ontworpen en gemaakt. Ze zien toe op de hoogste montage-kwaliteit: Alles zit degelijk in elkaar.

KWALITEITSMATERIALEN: De sieraden zijn vervaardigd van duurzame en hoogwaardige materialen. Het basismateriaal is Italiaans designer leer. Al het gebruikte metaal is roestvrij staal. Verder is gebruik gemaakt van parelmoer, halfedelsteen, glas, hout en handgeverfde zijde. De duurzame materialen zijn met zorg uitgezocht en van hoge kwaliteit. Ook is er veel aandacht besteed aan de draagbaarheid van de sieraden: het gebruikte leer is zacht en zeer comfortabel om te dragen.

UITSTEKENDE KWALITEIT EN SERVICE: GinaNina streeft naar het allerhoogste niveau van kwaliteit, zowel in het design, de gebruikte materialen, de montage en de service. Mocht er ondanks onze strenge kwaliteitscontrole toch een gebrek zijn aan uw sieraad dan kunt u dit aan ons retourneren. Wij maken het weer in orde en retourneren uw artikel kostenloos.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »